سلام دوستان؛
کاربران بسیاری تمایل دارند حساب های هاست خود یا مشتریانشان ( سی پنل ) را سفارشی و منحصر به فرد سازند. cPanel / WHM یک قابلیت برای نمایش نام تجاری دارد. زمانی که کاربران به cPanel مراجعه می کنند این لوگو را در گوشه بالا سمت راست می بینند اما می توان این لوگو را تغییر داد و هاست را سفارشی تر کرد. این کار به شما اجازه می دهد تا علامت cPanel پیش فرض را با لوگوی خودتان جایگزین کنید.
آموزش تغییر لوگوی سی پنل
نمایش لوگو یا برند تجاری در محیط سی پنل (مخصوصا برای افرادی که نمایندگی سی پنل دارند) می تواند نماینده را منحصر به فرد و خاص تر نشان دهد. برای این منظور باید به محیط whm رجوع کرد. سپس از طریق ابزار customization اقدام به سفارشی سازی و اعمال تنظیمات مورد نظر نمود.
قبل از شروع کار با سی پنل و تغییر لوگو به موارد زیر نیاز دارید:
- دسترسی به WHM (حساب کاربری با پورت 2086)
مرحله 1: مراجعه به بخش سفارشی سازی WHM
اگر اولین بار است که به WHM دسترسی پیدا میکنید، می توانید از طریق آدرس www.yourdomain.com/whm یا www.yourdomain.com:2086 به محیط مربوطه مراجعه کنید. گزینه customization در نوار جستجو وارد کرده و بعد از یافتن آن، به صفحه مربوطه وارد شوید.
مرحله 2: ایجاد تغییرات لازم
حالا باید پنجره سفارشی سازی را باز کرده، مقادیر مورد نظرتان را تغییر دهید:
- Company Name – نام شرکت میزبانی وب یا نام برند خود را در این قسمت وارد کنید.
- Link Help – لینک به یک صفحه حاوی نکات مفید برای مشتریان خود (این مورد می تواند یک صفحه ساده ایجاد شده در وب سایت شما باشد.)
- Link documents – لینک دیگری برای مشتریان شما به صفحه ای است که محتویات آن باید با استفاده از cPanel کمک کند (این می تواند یک صفحه ساده ایجاد شده در وب سایت شما باشد).
- Logo Company – لوگوی مورد نظر که قصد دارید به جای لوگوی cPanel در گوشه بالا سمت راست نمایش داده شود را انتخاب گنید. (فرمت های مجاز: .PNG یا .SVG )
- Logo Webmail – لوگوی وب پست الکترونیکی که در گوشه بالا سمت راست نمایش داده می شود، زمانی که کاربری ایمیل های خود را از طریق مرورگر چک می کند با این تصویر مواجه می شود. (تصاویر PNG یا .SVG مجاز هستند)
- Favicon – این مورد به عنوان آیکون وب سایت یا نماد نمایش داده می شود. این تصویر کوچک در نوار مرورگر در کنار آدرس وب سایت نمایش داده می شود.
پس از انجام سفارشی سازی cPanel، روی دکمه Save در پایین صفحه کلیک کنید.
مرحله 3: بررسی تغییرات اعمال شده
اکنون می توانید به عنوان یک کاربر یا به عنوان یک نماینده به cPanel وارد شوی. در این مراحله باید تغییرات اعمال شده را مشاهده کنید. اگر در صورتی که داکیومنت، لینک یا سندی را در مرحله سفارشی سازی بارگذاری کرده باشد حالا با مراجعه به سی پنل در گوشه پایین سمت چپ می توانید آن را مشاهده کنید.
نحوه ایجاد صفحات خطای سفارشی برای وب سایت با استفاده از cPanel
یک صفحه خطا می تواند بازدید کننده ای که در حالت بازدید از وب سایت شما است را از خطای رخ داده مطلع سازد. هر مشکلی یک شماره اختصاصی یا کد دارد. برای مثال یک بازدید کننده اگر آدرسی را وارد کند که دیگر وجود ندارد با خطای 404 مواجه خواهد شد، به یک بازدید کننده با دسترسی غیر مجاز خطای 403 نمایش داده خواهد شد. برخی صفحات خطاها ی عمومی به طور خودکار توسط نرم افزارهای وب سرور ارائه می شوند. در این آموزش، نحوه ایجاد یک صفحه خطای سفارشی برا خواهید آموخت.
سفارشی سازی صفحات خطای سی پنل
هر خطا دارای یک کد عددی است به عنوان مثال خطای 403 نشان دهنده دسترسی غیر مجاز یا خطای 421 بازگشت درخواست از سمت سرور است. می توان متن و نحوه نمایش این صفحات را سفارشی سازی کرد به این صورت کاربران هنگام مواجه با یک خطا، با دلیل بروز و نحوه رفع آن آشنا می شوند. این روش بسیار حرفه ای و توسط اغلب وب سایت های تجاری و غیر تجاری انجام می شود.
قبل از شروع سسفارشی سازی صفحات خطای سی پنل خود باید دسترسی زیر را داشته باشید:
- دسترسی به cPanel حساب میزبانی.
مرحله 1: سفارشی سازی خطاهای سایت
ابتدا وارد cPanel شوید. به بخش Advanced مراجعه نمایید و روی گزینه « Error Pages» که در این بخش قرار دارد، کلیک کنید.
مرحله 2: انتخاب و ویرایش یک صفحه خطا
در بخش «Errors pages» ، مراحل زیر را انجام دهید:
- از قسمت کشویی مدیریت ، دامنه ای را که میخواهید صفحه خطای مخصوص آن را ویرایش کنید، انتخاب کنید.
- در لیست زیر، صفحه خطای دقیق را برای ویرایش انتخاب کنید. به طور پیش فرض، cPanel فهرست 5 صفحه از معمول ترین خطا را نماش می دهد که عبارت اند از:
- 400
- 401
- 403
- 404
- 500
اگر مایلید لیست کامل خطاها را مشاهده کنید، روی گزینه Display all HTTP Error status codes کلیک نمایید و سپس صفحه مورد نظر خود را از لیست انتخاب کنید.
مرحله 3: ویرایش صفحه خطای مورد نظر
بعد از انتخاب صفحه خطای مورد نظر خود می توانید کد HTML یا ساختار نمایشی دلخواه خود را وارد کنید حتی می توانید برخی از برچسب های مفید مفید و مورد نظر خود را جهت نمایش به کاربران در این قسمت وارد کنید.
- referrer URL نشان می دهد که بازدید کننده از کجا ارجاع شده است.
- IP address of the visitor آدرس IP بازدید کننده سایت شما را نشان می دهد.
- requested URL آدرسی که بازدیدکننده به آن مراجعه کرده را نمایش می دهد.
- server name نشان دهنده نام سرور است.
- visitor’s browser نام مرورگر بازدید کننده را نمایش می دهد.
- Redirection status code کد خطا مانند 404 یا 500 و غیره را نمایش می دهد.
در صورتی که صفحه خطاهای سایت خود را سفارشی سازی کنید احساس بهتری را به مخاطبتان القا خواهید کرد. هنگام مواجه بازدید کننده با یک خطا بهتر است که دلیل بروز آن را بداند. بهتر است صفحات خطای خود را کاملا واضح و شفاف تغییر دهید تا مخاطب بداند چه زمانی این خطا رفع خواهد شد یا اینکه پیشنهادی برای او ارائه شود. حتی می توان دلیل بروز این خطا را به کاربر گفت.
موفق باشید. 🙂