بزرگترین شرکتهای اینترنتی دنیا تحمل قدرت گرفتن بی حد و حصر ISP ها را ندارند و در نامهای دستهجمعی علیه تصمیم جدید کمیسیون ارتباطات آمریکا بر خاستهاند.
بزرگترین شرکتهای اینترنتی دنیا علیه تصمیم جدید FCC یا کمیسیون ارتباطات فدرال این کشور بسیج شدهاند.
دیروز میگنون کلایبرن یکی از اعضای این نهاد در نوشتهای از تعهد خود به اینترنت آزاد و باز سخن گفت و به طرحی اشاره کرد که به موجب آن ISP های آمریکا میتوانند در ازای رساندن دیتا به مشتریان شرکتها از آنها پول بیشتری دریافت کنند.
شرکتهای بزرگی چون آمازون، فیسبوک، گوگل، مایکروسافت، توییتر و یاهو با نوشتن نامهای دقیقا یک روز پس از این اظهارات، به این تصمیم احتمالی FCC اعتراض کردهاند. آنها این اقدام FCC را نقض اصل بیطرفی وب عنوان کردهاند و آن را «خطر مرگ برای اینترنت» میدانند.
در قسمتی از این نامه غولهای بزرگ دنیای تکنولوژی با یادآوری نگرانی خود از تصمیم احتمالی این نهاد آوردهاند: «بر اساس خبرهایی که بهتازگی مخابره شده، کمیسیون تمایل دارد قوانینی را وضع کند که سبب ایجاد تبعیض – چه بهصورت فنی و چه مالی- در فضای وب میشود و اجازه دریافت باج بیشتر را از سوی ISP ها صادر میکند. اگر این گزارش صحیح باشد، نشانه بارزی از خطر مرگ برای اینترنت خواهد بود.»
این کمپانیها در ادامه نامه از FCC دعوت کردهاند که چنین تصمیمی را لغو کند و در عوض چون همیشه حافظ حقوق کاربران و شرکتهای اینترنتی باشند.
FCC هنوز پاسخی به نامه گروهی بزرگترین شرکتهای اینترنتی دنیا نداده است.