امروزه با توجه به رشد روز افزون کسب و کارهای آنلاین تمایل به سمت دیجیتالی شدن افزایش یافته و کارها از روال سنتی خود خارج شده اند به این صورت اکثر افراد با توجه به محدودیت هایی که دنیای دیجیتال فارغ از آن است، به سمت کسب و کار آنلاین تمایل نشان می دهند. روش هایی برای کسب درامد از طریق اینترنت وجود دارد که در ادامه به تشریح آن ها می پردازیم.
1- ارائه خدمات مشاوره ای برای کسب درامد از طریق اینترنت
هر شخصی در حیطه فعالیت های شغلی خود و با توجه به تخصصی که دارد می تواند بهترین مشاور در آن حوزه باشد و تجربیات و دانش خود را به علاقه مندان آن حوزه اارئه دهد. به عنوان مثال یک موزیک دان می تواند اطلاعات خود در زمینه دانش موسیقی، آموزش آن، ارائه مشاوره خرید انواع ساز، تکنیک های یادگیری و… با علاقه مندان و هنر آموزان این حوزه به اشتراک بگذارد. یا یک متخصص سئو در ازای راهنمایی و ارائه مشاوره های سئو به صاحبان وب سایت ها مبالغی را دریافت کند. پس به این صورت هر شخصی با مهارت خود می تواند خدمات مشاوره ارائه و در قبال آن هزینه ای دریافت کند.
2- فروش قالب و افزونه
وردپرس و سایر سیستم های مدریت محتوا افزودنی هایی دارند که از طریق نصب آن ها می توان قابلیت های وب سایت را افزایش داد. تعداد قالب و افزونه های وردپرسی به قدری زیاد است که با شخصی سازی یا حتی طراحی و توسعه موارد جدید می توان درآمد زایی کرد. مارکت های بسیای وجود دارند که افزونه و قالب های مورد نظر وردپرس کاران را به فروش می رسانند. اگر یک طراح هستید به سادگی می توانید در این زمینه موفق عمل کنید. برخی مارکت ها زمینه ای برای اشتغال طراحان و توسعه دهندگان فراهم ساخته اند به گونه ای که می توان قالب و افزونه های خود را در آن محیط به فروش رساند. این پیشنهاد برای اشخاصی مناسب است که وقت مدیریت یک مارکت را ندارند و تنها قصد دارند روی مقوله طراحی وتوسعه تمرکز کنند.
3- طراحی وب سایت
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و تمایل به سمت کسب و کارهای آنلاین، طراحی وب سایت نیز به شغلی پردرآمد تبدیل شده که امروزه طرفداران زیادی دارد. طراحی سایت مستلزم دانش کدنویسی می باشد. طراحان و توسعه دهندگان با طراحی قالب می توانند در این زمینه فعال باشند یا وب سایت هایی را از صفر طراحی و ارائه کنند. از طرفی برخی سیستم های مدیریت محتوا زمینه ای فراهم ساخته اند که با اندک دانش کدنویسی بتوان نسبت به راه اندازی وب سایت های معمول اقدام کرد.
4- فروش محصولات فیزیکی
امروزه فروشگاه های اینترنتی زمینه بسیار خوبی برای فعالیت شده اند. به گونه ای که اکثر فروشگاه ها یک وب سایت برای معرفی محصولات خود به صورت جهانی دارند به این صورت محصولات به غیر از کاربران محلی، به افراد بیشتری نمایش داده می شوند و میزان فروش نیز تحت تاثیر قرار گرفته و نتیجه بهتری عاید خواهد شد. فروش محصولات فیزیکی در بستر اینترنت یکی از راه های کسب درامد از طریق اینترنت است.
5- فروش خدمات و فایل
مارکت ها تنها برای فروش محصولات فیزیکی نیستند حتی می توان محصولات غیر دانلودی یا دیجیتال را نیز به فروش رساند. با ارائه خدمات می توان کسب درآمد کرد به عنوان مثال برخی افراد در ازای انجام فعالیتی خاص مبلغی را دریافت می کنند مثل متخصصان امنیت که به صورت مرتب وضعیت وب سایت ها را چک کرده و مبالغی را برای پشتیبانی امنیتی دریافت می کنند. مارکت هایی که انواع فایل ها را به فروش می رساندد. فایل ها می توانند در فورمت های متنوعی چون doc، ویدیو، صوت، pdf و… ارائه شوند. نحوه ارائه خدمات و محصولات دیجیتالی و ماهیت آن چیزی است که شما را از رقبا متمایز می سازد.
6- برنامه نویسی
امروزه تعداد برنامه نویسان رو به افزایش است. برنامه نویسی یکی از مشاغلی است که در دنیای دیجیتال می تواند موثرتر عمل کند و با درآمد بیشتری همراه باشد. هر برنامه نویس باید خود را به دنیای دیجیتال معرفی کند تا بتواند پروژه های متعددی را بگیرد. قطعا کار کردن در یک فضای محلی و بسته درآمد چندانی نخواهد داشت هر چه میزان ارتباطات و شناخت دیگران از شما گسترده تر شود شانس بیشتری برای دریافت پروژه خواهید داشت. خودتان را به افراد بیشتری معرفی کنید!
7- بلاگ نویسی
با توجه به رشد وب سایت ها و افزایش آن ها تمایل برای رقابت نیز روز به روز بیشتر می شود. یکی از راه هایی که می توان وب سایت خود را به موتورهای جستجو معرفی کرد و ورودی بیشتری گرفت، وبلاگ نویسی است. از این طریق می توان در جهت افزایش بازدید، افزایش ورودی، افزایش فروش، بهبود سئو و… گام برداشت. برخی صاحبان وب سایت ها زمان لازم برای تولید و انتشار محتوا روی وب سایت خود را ندارند بر همین اساس این وظیفه را به نویسندگان، تولیدکنندگان محتوا و وبلاگ نویسان محول می کنند. بنابراین می توان گفت در دنیای امروز وبلاگ نویسی یکی از بهترین مشاغل برای کسب درامد از طریق اینترنت است که بازار کار به آن نیاز دارد و همواره کار برای این دسته از افراد موجود است.
8- تبلیغات
امروزه با توجه به رقابت هایی که میان کسب و کارها وجود دارد سازمان های تبلیغاتی نیز رو به رشد هستند. وطیفه اصلی این مراکز تبلیغات سنتی و مدرن از طریق اینترنت است. تبلیغات اینترنتی به روش های مختلفی صورت می گیرد با توجه به خلاقیت خود می توانید در این حوزه فعالیت کنید.
9- آگهی و ریپورتاژ
برخی وب سایت ها در حوزه خاصی مشغول نیستند و هدف اصلی آن ها بازدید بالا است. این بازدید بالا موجب می شود برخی سفارش ها جهت تبلیغ وب سایت های هدف را منتشر کنند و در ازای بازدید محتوای تبلیغاتی مبالغی را دریافت می کنند.
10- مدیریت شبکه های اجتماعی
با توجه به اینکه مقوله سئو از جایگاه ویژه ای برخوردار است باید تمام مواردی که موجب بهبود رتبه سایت می شوند را در نظر رفت. انتشار محتوا در شبکه های اجتماعی و جذب بازدید کننده از این شبکه ها از جمله مواردی است که تاثیر به سزایی بر رتبه سایت دارد. امروزه این فعالیت به صورت یک شغل در دنیای اینترنتی به چشم می خورد و روشی برای کسب درامد از طریق اینترنت است.
11- خدمات میزبانی
ارائه خدمات میزبانی نیز از جمله مشاغلی است که به دنیای اینترنت وابستگی شدیدی دارد. برای موفق بودن در این حوزه تخصص و دانش فنی لازمه کار است.