داون شدن وب سایت
در صورت داون شدن وب سایت ، موارد مختلفی وجود دارد که باید در نظر بگیرید :
آیا وب سایت از مکان های دیگر قابل دسترسی است ؟
با اجرای یک traceroute و پینگ به سمت دامنه سایت می توانید تعیین کنید که آیا درخواست شما در حال رسیدن به سرور سایتتان هست یا خیر . اگر دستوراتتان به مدت طولانی time out برگرداند ؛ شما باید اتصال به وب سایتتان را از مکان دیگری تست کنید. منظور از مکان دیگر استفاده از آی پی دیگری است . برای انجام این کار می توانید از یک سرویس پروکسی مثل https://kproxy.com/ استفاده کنید.
در صورتی که وب سایت شما با استفاده از سرویس پروکسی قابل دسترسی است، اما از طریق رایانه شما قابل دسترسی نیست – باید این امکان را داشته باشید که IP شما توسط ارائه دهنده هاست مسدود شده باشد.
در صورتی که IP مسدود شده، ارائه دهنده میزبانی شما قادر به ردیابی علت دقیق مسدود کردن IP برای شما خواهد بود.
در صورتی که وب سایتتان مخرب شناخته شود ، وب داده ممکن است به صورت موقت آی پی شما را تحریم و بلاک کند .(به عنوان مثال تلاش های پی دی پی ناموفق برای ورود )
آیا وب سایت پیام خطایی را نشان می دهد؟ اگر بله – چه نوع خطایی این است؟
اگر در وب سایت خود با یک پیام خطا روبرو شوید، باید علت احتمالی آن را تعیین کنید. برای یادگیری نحوه تفسیر کدهای وضعیت HTTP، لینک زیر را بررسی کنید:
https://www.w3.org/Protocols/rfc2616/rfc2616-sec10.html
رایج ترین پیام های خطایی که ممکن است در وب سایت شما رخ دهد موارد زیر است :
403 Forbidden
این خطا نشان می دهد که مشکلی در مالکیت یا مجوز فایل / پوشه وب سایت شما وجود دارد یا محدودیتی که در فایل htaccess وب سایت شما اعمال شده است.
404 Not Found
این خطا نشان می دهد که فایل / دایرکتوری که می خواهید از طریق وب سایت خود به آن دسترسی پیدا کنید در سرور وجود ندارد.
500 Internal Server Error
این خطا به این معنی است که سرور به دلیل تنظیم یا کانفیگ سرور یا وب سایت قادر به پردازش درخواست شما نیست.
504 Gateway Timeout
این خطا به این معنی است که درخواست شما برای اجرا بیش از حد طول می کشد، و این مقدار بیش از مقدار time out تعیین شده جهانی وب سرور است.
معمولا کدهای وضعیت تعریف شده توسط logهای خطای سرور ضبط می شوند. ابزارهای Error log در سی پنل ، 300 ورودی آخر ثبت شده را در log های خطای وب سرور نگهداری می کند. این کار به تفسیر معنای کد وضعیت مشاهده شده کمک خواهد کرد.
آیا شما اخیرا تغییراتی ایجاد کرده اید که ممکن است منجر به این اتفاق شود؟
کارهایی که اخیرا بر روی وبسایت صورت امجام داده اید ، ممکن است منجر به مشکلات پیش بینی نشده با عملکرد آن شود. این کار برای سیستم عامل هایی مانند WordPress، Joomla و Magento که در آن شما می توانید با مسائل مربوط به سازگاری پلاگین / تم مواجه شوید ، بسیار مهم است.
این کار اغلب عملکرد وب سایت یا بخش های خاصی از وب سایت شما را متوقف می کند و گاه کل سایت را داون می کند.
یک روش مناسب برای انجام این کار به شرح زیر می باشد :
کاری که در وب سایت انجام شده را مرور کنید.
تغییراتی که دقیق انجام شده را تعیین کنید.
به عنوان مثال، اخیرا یک افزونه جدید در وب سایت وردپرس خود نصب کرده اید و بلافاصله پس از آن، موضوعاتی را در وب سایت خود مشاهده میکنید که به مشکلات جدی تر منجر می شود. برای حل این مسئله، می توانید پلاگین های نصب شده را به صورت جداگانه غیرفعال کنید تا بتوانید دلیل این مشکلات را شناسایی کنید.
کد عمومی عیب یابی ورد پرس هنگام برخورد با چنین مشکلاتی استفاده خواهد شد .
رویکردی مشابه لغو تغییرات برای سایر برنامه های کاربردی مانند جوملا، ماگنتو و تمام پلتفرم های دیگر به تازگی انجام شده است و استفاده می شود.
آیا در حال حاضر کاری در وب سایت انجام می شود؟
زمانی که مشغول انجام تغییرات در وب سایتتان هستید ، انتظار می رود که تغییراتی را در سایت خود مشاهده کنید. به همین دلیل است توصیه می شود تغییرات زیاد در سایت فعالتان انجام ندهید .
در عوض شما می توانید یک محیط توسعه وب سایت برای خود را ایجاد کنید که در آن می توانید تغییرات را قبل و بعد از اعمال کردن در سایتتان تست کنید .