اکثر ما همیشه در تلاش هستیم تا اطلاعتمان را پشت پرده ای از رمز و رازها مخفی کنیم تا دسترسی های غیر مجاز محدود شوند! عدم توجه به مقوله امنیت در هر زمینه ای کار خطرناکی است حالا فرض کنید در دنیای عظیم اینترنت که این اعمال خرابکارانه به وفور دیده می شوند غفلت از تامین امنیت مطلوب چه تبعاتی خواهد داشت؟
خب نگران نباشید یک تکنولوژی امنیتی سه حرفی به نام SSL می تواند رمزنگاری اطلاعات را بر عهده بگیرد. از مزایای SSL می توان به امنیت اطلاعات اشاره کرد.
به همین دلیل به عنوان مالک کسب و کار باید مسئولیت امنیت اطلاعات وب سایت و کاربران خود را بر عهده بگیرید به ویژه اگر اطلاعات حساس مشتریان را ذخیره می کنید باید هرچه زودتر نسبت به رمزنگاری داده ها اقدام کنید. در آموزشهای قبلی به معرفی پروتکل امن SSL پرداختیم که برای آشنایی بیشتر می توانید آن را مطالعه کنید.
پروتکل امن SSL چیست؟ همه چیز درباره SSL
مزایای SSL چیست؟
یکی از بزرگترین پروسه ها در مورد اینترنت، امکان ارسال و دریافت اطلاعات به صورت آنلاین است. اگر این اطلاعات محرمانه نباشند، در هنگام انتقال آن ها ممکن است رعایت جوانب احتیاط و موارد امنیتی چندان ضروری نباشد. اما مقوله امنیت بسیار ضروری است و مهم تر اینکه باید به ایمن سازی اطلاعات شخصی حساس در برابر مشاهده و دسترسی های غیر مجاز اقدام کنید. مسلما هیچ مدیر وب سایتی تمایل ندارد که اطلاعات حساس کاربرانش مانند داده های کارت اعتباری مشتریان و… در اختیار اشخاص سودجو قرار بگیرد.
این جایی است که ضرورت وجود لایه امنیتی (SSL) مشخص می شود. این پروسه تامین امنیت حاوی مکانیسمی است که بین مرورگر کاربر و وب سایت فعال می شود. مرورگرهای وب (به عنوان مثال Internet Explorer، Firefox و Chrome) این گواهینامه ها را تشخیص می دهند و از آن ها پشتیبانی می کنند.
- وضعیت فروشگاه های آنلاین: کاربران و بازدید کنندگان وب سایت در مورد مزایای SSL آگاه هستند و هنگام خرید ترجیح می دهند که فروشگاه دارای گواهی نامه SSL باشد.
- بانک ها: برای مثال، بانکداری ها به بازدیدکنندگان هشدار می دهند که به آدرس وب سایت دقت داشته باشند تا به پورتال های تقلبی رجوع نکنند. ذکر می کنند که به آیکون قفل کوچک سبز رنگ که در هنگام استفاده از SSL در صفحه مرورگر کاربران ظاهر می شود، دقت داشته باشند.
کاربرانی که راجع به SSL اطلاعاتی داشته باشند می دانند که وبسایت های دارای گواهی نامه، قفل سبز رنگی کنار نوار آدرس دارند. وجود پروتکل https: // کنار آدرس سایت نیز نمایانگر همین موضوع است.مطابق با تصویر زیر:
مزایای SSL به جز امنیت در کسب و کارها چیست؟
متاسفانه، هیچ سیستم امنیتی کاملا و 100 درصد ضامن امنیت نیست. اگر اطلاعاتی را بدون رمز عبور در وب سایت خود منتشر کنید، SSL از مشاهده غیر مجاز جلوگیری نخواهد کرد! وظیفه این گواهی نامه رمزنگاری داده های دریافتی و ارسالی است. از دیگر مزایای SSL این است که به اندازه کافی قوی و موثر و موجب جلب اعتماد کاربران خواهد شد ومی توانند با خیال آسوده به وب سایت شما رجوع کنند.
در ادامه به بررسی مزایای SSL در کسب و کارهای آنلاین خواهیم پرداخت.
- حرفه ای تر به نظر برسید: هر کسب و کاری که گواهی نامه SSL را فعال کرده به صورت امن تر در دسترس است و حرفه ای تر به نظر می رسد.
- افزایش وفاداری کاربران: از مزایای SSL این است که وفاداری بازدید کنندگان سایت افزایش می یابد. اگر سایت شما از داده های شخصی برای ورود به حساب های کاربری استفاده کند، حتما باید گواهینامه SSL را فعال کنید. بازدیدکنندگانی که مطمئن هستند اطلاعاتشان محافظت می شود، احتمال بازگشت بالایی دارند.
- جذب خریداران بیشتر: اگر به فروش آنلاین مشغول هستید، انتظار می رود خریداران خود را بررسی کنید و ببینید آیا فروشگاه شما به SSL نیاز دارد؟ سپس زمانی که گواهی نامه امنیتی را فعال کردید به کاربران خود اطلاع دهید و اشخاصی که از ضرورت این گواهی نامه مطلع نیستند را در جریان قرار دهید.
- افزایش فروش: زمانی که میزان وفاداری مشتریان، اعتماد کاربران و بازگشت بازدیدکنندگان رو به افزایش باشد با سیر صعودی فروش خواهید داشت.
- داده های مطمئن: یکی دیگر از مزیای SSL این است که از صحت اطلاعات دریافتی و ارسالی مطمئن خواهید شد. این که آیا این کد تبلیغی منحصر به فرد یا کوپن که شما به بازدید کننده وب سایت خود می فرستید، به درستی و بدون نقص اطلاعاتی دریافت خواهد شد؟ این اطلاعات در مسیر ارسال سرقت نمی شوند؟ SSL از اطلاعاتی که از هر دو سمت ارسال و دریافت می کنید، محافظت می کند.
داشتن گواهی نامه SSL باعث افزایش شانس جدب مشتریان جدید و حفظ مشتریانی می شود که به سایت شما مراجعه می کنند. پس همین حالا SSL خود را فعال کنید! 😉